Стало відомо про те, як веселиться народ на Київській Троєщині. Маса людей радіють першому великому снігу і почали зимові розваги.

Таким чином, повідомляється, що на сторінці troeshchinainsta у соціальній мережі Instagram з'явився новий пост з фотографією, на якій сила-силенна місцевих жителів і просто городян.

В основному туди прийшли діти. На початку Троєщини є зовсім невеликий схил, який засипало снігом, і вони спускаються з нього на санках та інших пристосуваннях.

Виглядає все це дуже атмосферно, але, не під час локдауну і епідемії коронавірусної інфекції. Велике скупчення людей може привести до того, що хтось заразиться.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Коментарі під постом, фото: скріншот
Коментарі під постом, фото: скріншот

У коментарях користувачі розділилися на дві сторони. Одні пишуть, що під час карантину таке скупчення людей може призвести до поганих наслідків, а інші ж навпаки раді бачити це «напівживе» місце таким.

Нагадаємо, що у Києві екс-начальник "Київтранспарксервіс" попався на грішку чиновників Януковича.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві на вході в будівлю Будинку культури, розташованого на вулиці Валерія Лобановського, вивісили прапор невизнаної терористичної республіки «ДНР».

Також Знай.uа писав, що у Києві, на Троєщині, діти і підлітки закидають петардами підвали житлових будинків.

Місцеві жителі стурбовані цим фактом, оскільки в підвалах взимку ховаються коти і собаки, які можуть постраждати від вибухів. Про це повідомляють в співтоваристві Тroeshchinainsta.