Стало відомо про шкуродера, який проживає в столиці. Запинав свого домашнього вихованця до критичного стану і це потрапило на камеру.

Таким чином, повідомляється, що ролик з неадекватним шкуродером з'явився в мережі днями, і вже встиг набрати популярності в мережі. Тисячі людей бажали знайти чоловіка, і покарати його.

На вул. Бульварно-Кудрявська, неадекватний чоловік побив і викинув цуценя. Особу встановлено, вихованця почали шукати.

Користувач в Facebook Лев ременів пише про те, що знає де він живе, і якщо хтось хоче допомогти провести виховну бесіду, то можете приєднатися.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Пізніше він написав, що приїхала поліція, і було написано заяву. За попередніми даними, зараз собака знаходиться у якоїсь дівчинки, яка не виходить на зв'язок.

Поліція, скріншот із відео
Поліція, скріншот із відео

Все належить ще з'ясувати і вірити, що з нею все зараз добре, і тварині нічого не загрожує. У найближчі кілька днів це вирішиться.

Нагадаємо, що у Києві екс-начальник "Київтранспарксервіс" попався на грішку чиновників Януковича.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві на вході в будівлю Будинку культури, розташованого на вулиці Валерія Лобановського, вивісили прапор невизнаної терористичної республіки «ДНР».

Також Знай.uа писав, що у Києві, на Троєщині, діти і підлітки закидають петардами підвали житлових будинків.