У Києві на період локдауну зменшили кількість наземного громадського транспорту.
Про це повідомляє Телеграм-канал "Київ зараз".
Так, стало відомо, що в Києві зменшили кількість маршруток, трамваїв і тролейбусів. Варто відзначити, що такі обмеження будуть діяти тільки на період локдауну з 8 по 24 січня. При цьому метро працює в звичайному режимі.

маршрутки, фото: скріншот з відео
маршрутки, фото: скріншот з відео

"На період локдауну (8-24 січня) в Києві на 10% скоротили кількість громадського транспорту: автобусів, тролейбусів і трамваїв. Інтервали руху - збільшилися. Метро працює в звичайному режимі",- сказано в повідомленні Телеграм-каналу.

Варто нагадати, що в Київській міській адміністрації (КМДА) закликають містян не користуватися метро і маршрутками без необхідності під час локдауну. При цьому в трамваї, тролейбуси, автобуси і маршрутки пускатимуть стільки пасажирів, скільки сидячих місць в салоні. І обов'язково пасажири повинні носити захисні маски.

Як повідомляв портал "Знай.ua", комендантська година у Львові: у МОЗ відповіли, чого чекати галичанам у розпал локдауну

Також, "Знай.ua" писав, у київському метро вагон закидали камінням, пасажири остовпіли: "зараз випаде!"

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще