Під Києвом небайдужі люди рятували пса, якого горе-господар вивіз помирати в поле. Про це написала Ірина Охріменко у спільноті «Підслухано Біла Церква» у соціальній мережі Facebook.

Вона розповіла, що гуляла зі своїми собаками, коли ті щось відчули в покинутому сараї посеред поля.

"У сараї на ланцюгу сидить кавказець! Старий пес, страшно худющий, кобель, вуха купіровані, хворі лапи, так як не може лягти, в землі вирив собі ямку для сну. З'явився пес вночі, вчора ввечері його там не було. В полі, між Трушками і Чмирівкою», - написала вона, дивуючись, кому могло прийти в голову так познущатися над твариною.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Пса погодували, а трохи пізніше знайшли його горе-господаря.

"Я знайшла господаря-пі**раса, який прив'язав собаку. Завтра їду до нього. О 22:00 поїхала годувати собаку, а її там немає. Зате є свіжі сліди, які і вивели мене до його будинку. Собаку з сараю він забрав. Я його випадково вдень зустріла і в лоб запитала - навіщо він свою собаку в сараї прив'язав? Його відповідь: "Це не я, але я знаю, хто це зробив". І тут "Остапа понесло". Я згадала всі мати, які знала і придумала нові. Він пере*рав і собаку забрав», - поділилася жінка.

Місцеві жителі швидко впізнали винного, і розповіли, що він містить в жахливих умовах близько трьох десятків тварин. Припускають, що у нього можуть бути проблеми з психікою.

"Мабуть, прочитав ваш пост. Не розумію я таких людей, ніколи не зрозумію. Хоча цього дядька і людиною назвати важко", - пишуть в коментарях люди.

Нагадаємо, що у Києві екс-начальник "Київтранспарксервіс" попався на грішку чиновників Януковича.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві на вході в будівлю Будинку культури, розташованого на вулиці Валерія Лобановського, вивісили прапор невизнаної терористичної республіки «ДНР».

Також Знай.uа писав, що у Києві, на Троєщині, діти і підлітки закидають петардами підвали житлових будинків.