У Києві пасажир підземки впав прямо на рейки і дивом залишився живий. Про це повідомили у спільноті «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

Як повідомляється, надзвичайна подія сталася на станції метро «Палац спорту». На щастя, потяг ще не встиг прибути, тому людину вдалося врятувати.

"На станції "Палац спорту" падіння пасажира у відсутності поїзда. Рух поїздів зеленою гілкою відновлено. З пасажиром працюють медики і правоохоронці», - повідомили автори поста.

Знайшлися і свідки інциденту, які стверджують, що на пероні на момент нещасного випадку був відсутній співробітник метро, який повинен спостерігати за порядком і реагувати на подібні події.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Я перебувала там, і, що саме «цікаве», дві дівчини бігли до працівників метро і просили зупинити поїзд... Якби не вони, був би летальний результат", - пишуть очевидці.

"На пересадочних станціях повинні бути чергові, саме на пероні", "Кого вони повинні в натовпі знаходити, якщо людина впала на рейки і це прекрасно видно. У них є рація і вони повинні терміново оповістити про НП», - додають інші коментатори.

Нагадавши, кияни влаштували розсадник ковіда прямо в маршрутці-маски не врятують

Як повідомляв портал "Знай.uа", комендантська година у Львові: у МОЗ відповіли, чого чекати галичанам у розпал локдауну

Також, "Знай.uа" писав, у київському метро вагон закидали камінням, пасажири остовпіли: "зараз випаде!"