Кияни будуть дотримуватися умов локдауна. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Віталій Кличко повідомив, що в Києві високий рівень зараження коронавірусом, тому всі жителі міста повинні дотримуватися умов локдауну. При цьому він зазначив, що наслідки карантину можуть сильно позначитися на економіці, проте зараз здоров'я на багато важливіше.

"Сьогодні головне - це здоров'я і життя кожного з нас, наших рідних і близьких, наших друзів, здоров'я і життя українців. Дуже важливо запобігти можливому колапсу медичної системи." - написав Віталій Кличко.

Віталій Кличко, кадр з привітання: facebook
Віталій Кличко, кадр з привітання: facebook
Віталій Кличко, кадр з привітання: facebook

Після цього Кличко підкреслив,що безліч країн також ввели суворі обмеження і локдаун покликаний виграти час для вчених, до яких займаються винаходом вакцини від коронавірусу.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Мер Києва підкреслив, що правила локдауну повинні бути єдиними для всіх і уряд повинен використовувати цей час для покупки вакцини. При цьому Кличко підкреслив, що вакцинація повинна початися з найбільш сприйнятливих до вірусу категорій людей.

Наприкінці повідомлення Віталій Кличко звернувся до киян з проханням дотримуватися встановлених умов локдауну.

"Я звертаюся до всіх: дотримуємося правил, піклуємося про своє здоров'я, бережемо тих, хто поруч! Тільки свідомими діями ми зможемо запобігти подальшому поширенню вірусу." - написав Віталій Кличко.

Публікація Віталія Кличка: Facebook
Публікація Віталія Кличка: Facebook
Публікація Віталія Кличка: Facebook

Нагадавши, українцям заборонили купувати Шкарпетки, колготки і лампочки - у людей здають нерви: "Маразм міцнішає"

Як повідомляв портал "Знай.uа", локдаун не писаний? Як Фокстрот обходить заборону і що пообіцяли покупцям

Також, "Знай.uа" писав, міністр Степанов відповів на всі питання про локдаун: що заборонено і чому потрібен жорсткий карантин