Кияни масово вийшли на вулиці після початку локдауну. Про це розповіли в Telegram-каналі "Україна зараз".

Повідомляється, що біля головної ялинки Києва спостерігається велике скупчення людей, які вирішили прогулятися на свята.

До публікації додали відео, на якому можна побачити, як кияни гуляють біля ялинки. При цьому на них також немає захисних масок.

"Тим часом на головній ялинці України в Києві. Не намагайтеся зрозуміти логіки в тому, що відбувається, її просто немає. Йшов перший день локдауну посиленого карантину..."- зазначено в публікації.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Публікація Україна зараз: Telegram
Публікація Україна зараз: Telegram
Публікація Україна зараз: Telegram

Варто зазначити, що з 8 січня в Україні ввели посилений карантин, який триватиме 3 тижні. В рамках карантину були закриті всі святкові ярмарки і равлекателоьние центри, проте кав'ярням і ресторанам дозволили працювати на винос. До того ж МАФи і кіоски можуть надавати послуги, якщо знаходяться на відстані і не створюють скупчення людей.

Тому на святкових локаціях у Києві все ще багато народу. Також крім простих жителів можна помітити і безліч аніматорів, діяльність яких зупиняють правоохоронці.

Згідно з інформацією видання "Букви", поліцейські в Києві зупинили аніматорів в костюмах Діда морози, міньйонів і Свинки Пеппі і попросили їх надати "дозвіл на ведення бізнесу". Вони намагалися просто піти від правоохоронців, але це не допомогло.

Публікація видання: Twitter
Публікація видання: Twitter
Публікація видання: Twitter

Закінчення цієї історії невідоме. Поліцейські попросили кореспондента припинити зйомку і пішли з незнайомцем, який курирував діяльність аніматорів.

Нагадавши, українцям заборонили купувати шкарпетки, колготки і лампочки - у людей здають нерви: "Маразм міцнішає"

Як повідомляв портал "Знай.uа", локдаун не писаний? Як Фокстрот обходить заборону і що пообіцяли покупцям

Також, "Знай.uа" писав, міністр Степанов відповів на всі питання про локдаун: що заборонено і чому потрібен жорсткий карантин