Жінка, яка у Києві викинула власного трирічного сина з вікна восьмого поверху, опинилася під арештом. Про це повідомили у Київській міській прокуратурі.

За повідомленням прес-секретаря прокуратури Надії Максимець, суд 8 січня «за результатами розгляду клопотання прокурора обрав підозрюваній запобіжний захід у вигляді утримання під вартою», попередній термін арешту - два місяці.

При цьому жінка не може вийти під заставу.

Ще раніше у прокуратурі жінці повідомили про підозру.

Нагадаємо, що трагедія сталася 6 січня – на проспекті Романа Шухевича. Там жінка в неадекватному стані викинула з вікна власну малолітню дитину. Пізніше вона заявила, що також хотіла скоїти самогубство, однак не наважилася стрибнути з вікна.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

При затриманні жінка визнала свою провину та поводилася вкрай дивно.

Малюк лише дивом вцілів та майже не постраждав. Він перебуває в лікарні Охматдит під наглядом родичів та лікарів. Його життю наразі нічого не загрожує.

«12 років посидить, обдумає, вийде через шість, але наука іншим буде», - вважають у коментарях до повідомлення українці.

Нагадавши, Знай писав, що у Києві мати викинула з 8-го поверху трирічну дитину і виправдалася перед копами: "не могла більше дивитися".

Пізніше в "Охматдиті" розповіли про стан хлопчика, якого мати викинула з 8-го поверху.

Також Знай повідомляв, що в Запорізькій області зник чоловік з втратою пам'яті. Його шукають рідні. Чоловік пішов з дому ще в понеділок, 23 листопада, і відтоді його ніхто не бачив.