У Києві збирають допомогу малюкові, якого мати викинула з восьмого поверху. Про це написали в співтоваристві dtp.kiev.ua.

Як повідомляється, з лікарні, де знаходиться дитина, надійшли Хороші новини – його незабаром переведуть з реанімації в звичайну палату.

"Допомога з лікування не потрібна - все забезпечує клініка Охматдит. Однак потрібна супутня допомога, а саме, одяг, іграшки, сприяння в реабілітації. Було дуже багато бажаючих допомогти, завтра і днями це можна зробити", - пише автор повідомлення.

За словами родичів маленького Андрійка, йому 3 роки, зростом до метра, вага до 17 кг.

Для хлопчика просять костюмчик спортивний, футболки, тапочки, іграшки (машинки, розвиваючі), а також підгузники (на 20 кг). Речі не обов'язково повинні бути новими, але в хорошому стані.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Фото: dtp.kiev.ua
Фото: dtp.kiev.ua

"Передати можна завтра (07.01) в Охматдит близько 16:00 або протягом дня на пункті збору, в районі площі Перемоги в Києві», - додає автор.

"Слава богу, що живий! Народився в сорочці! Буде жити довго і стане хорошим батьком і дідом, чомусь мені так бачиться, здоров'я і сил маленькому хлопчикові!", "У Андрійка 100% є Ангел-хранитель. Нехай супроводжує його все життя", "Сонечко! Слава Богу, таке пережити, ще й у Різдво! Нехай тепер це буде для хлопчика нове життя, нехай буде здоровий і щасливий", "Різдвяне диво. Ангел підставив крила", - пишуть у коментарях кияни.

"Хоч би малюка назад їм не віддали!", "Цим родичам потрібна хороша Юридична допомога, щоб оформити опіку над дитиною», «Батьків в дурку або в'язницю, татуся в тому числі, а то все йде до того, що він білий-пухнастий, нещасний. Він не бачив, що кохана з котушок злетіла?» ,- обурюються інші коментатори.

Нагадавши, Знай писав, що у Києві мати викинула з 8-го поверху трирічну дитину і виправдалася перед копами: "не могла більше дивитися".

Пізніше в "Охматдиті" розповіли про стан хлопчика, якого мати викинула з 8-го поверху.

Також Знай повідомляв, що в Запорізькій області зник чоловік з втратою пам'яті. Його шукають рідні. Чоловік пішов з дому ще в понеділок, 23 листопада, і відтоді його ніхто не бачив.