Власниця кав’ярні у Чернігові зуміла поставити на місце сепаратистку, якій не сподобався червоно-чорний прапор. Про це сама дівчина розповіла у Facebook.

Як зазначається, сама дівчина – ветеран АТО. В її кав’ярні на рівні із державним жовто-блакитним стягом висить і червоно-чорний. Одній із відвідувачок це не сподобалося.

«Зайшла клієнтка і почала питати: «Что это, красно-черный флаг, прости господи?» Я їй почала пояснювати - це аби люди не забули, що у країні йде війна, і що власники – військові», - пояснює дівчина.

У відповідь клієнтка обурилася: «Это вы мне, военной, будете рассказывать?!».

Розсерджена дівчина відмовилася обслуговувати нахабну клієнтку і виставила її з закладу.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

«І це на сьомому році війни... Сепаратисти вже настільки знахабніли, що приходять і вказують нам, що ми не маємо бути українцями!», - зазначає дівчина-ветеран.

«Дивно чути, як у Чернігові власниця кав’ярні розмовляє українською. Ми були у цьому місті на екскурсії, то не чули жодного українського слова ( хіба від екскурсовода, бо чув, що ми українською говорили). Навіть у музеї Коцюбинського персонал російською говорить. Княже місто», «Підтримую 100%. Я б також повелась з нею!», «Дуже правильно зробили, що не обслуговували сепаратистів. Просто молодці. Буду у Чернігові - обов'язково до вас завітаю!», - пишуть українці.

«А що кольорів то хай розглянуть на картину Рєпіна "Козаки пишуть листа турецькому султану". І хай вдивляються в кольори козацьких стягів. Червоно-чорний - типовий українській колір, як і блакитно-жовтий», «Власниця кав'ярні - просто чарівна! Мудра, красива, має громадянську зрілість! Таких мало в Україні, тому так і живемо!», - додають коментатори.

«Шаную вас за те, що любите Україну і ставите на місце сепаратистів, усі би так», «Працівники кав'ярні молодці. Вата не має вчити українців, як жити», «Захоплююсь громадянською позицією цієї дівчини! То їх (сепаратистів тобто) прапор не влаштовує, то мова українська! Нахабніють... У 2014-15 роках принишкли були, як миші під віником! А що ж тепер сталось? Росія перестала бути агресором, війна закінчилась, відчувають слабкість влади?», - додають коментатори.

Нагадаємо, парламент оновив урядову "верхівку".

Як повідомляв портал Знай.ua, вдруге в історії України жінка отримала генеральське звання.

Також Знай.ua писав, першою жінкою в Україні, яка отримала звання генерал-майора стала Людмила Шугалей, начальниця Військово-медичного управління СБУ.