Киян просять не користуватися громадським транспортом без необхідності під час локдауну. Про це повідомили на сайті КМДА.

У прес-службі КМДА розповіли киянам про умови локдауну, який планують вести в Україні з 8 січня. Серед них не забули і згадати питання про роботу громадського транспорту.

Так, в період локдауну з 8 по 24 січня трамваї, тролейбуси, автобуси і маршрутні таксі в Києві будуть перевозити пасажирів лише на сидячих місцях.

При цьому, в КМДА додали, що в період локдауну інтервал пересування громадського транспорту може бути змінений.

Автобуси в Києві, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube
Автобуси в Києві, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube
Автобуси в Києві, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Також можливе введення обмеження на кількість пасажирів в метро для уникнення скупчення людей на станціях і у вагонах. Про відповідні зміни киян проінформують за допомогою звукових оголошень у поїздах та на станціях метро.

Крім цього влада Києва звернулася до жителів міста з проханням не користуватися громадським транспортом під час локдауну без необхідності.

"міська влада закликає киян не користуватися громадським транспортом без необхідності!"- зазначено в повідомленні.

Публікація КМДА: Facebook
Публікація КМДА: Facebook
Публікація КМДА: Facebook

Нагадавши, МОЗ попередило про фейки щодо заборонених товарів: будьте уважні

Як повідомляв портал "Знай.uа", пенсійні обмеження від Зеленського, нові ціни на проїзд, Кримська "зрада" і телефонні атаки - головне за ніч

Також, "Знай.uа" писав, під час локдауну українців залишать без одягу, засобів гігієни та інформації: у МОЗ звернулися до Кабміну