Стало відомо про те, як же працюватиме Київський метрополітен на Різдво. Знову продовжили графік роботи.

Таким чином, повідомляється, що під час святкування Різдва, в ніч з 6 на 7 січня метрополітен працюватиме до 3:00, тобто робота буде продовжена на три години.

Можливо будуть введені часткові обмеження, для того, щоб всі бажаючі змогли дістатися до ялинки на Софійській площі. Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

7 січня спостерігатимуться короткочасні закриття на вхід на станції»Золоті ворота". Ескалатори ж будуть працювати тільки на підйом, щоб запобігти тисняві на платформах.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Може бути обмежений вхід на станціях "Золоті ворота», «Хрещатик», «Контрактова площа», «Поштова площа»і "Майдан Незалежності".

Нагадаємо, що на Новий Рік столична влада також продовжила графік роботи метрополітену, але, тоді всього на дві години.

Все пройшло без пригод, і приблизно 741 киянин і гість столиці зустрів 2021 рік у вагоні метро.

Нагадавши, Степанов розповів про швидкість поширення коронавірусу в Україні.

Введені в Україні протиепідемічні обмеження, включаючи карантин вихідного дня, принесли перші результати. Темпи поширення covid-19 уповільнитися.

Як повідомляв Знай.ua, втрата нюху при covid-19, Як відрізнити нову хворобу від ГРВІ.

Також Знай.ua писав, Степанов підписав документи на отримання вакцини від covid-19.