Популярна українська телеведуча Соломія Вітвіцька, яка вирушила в подорож до Північної та Центральної Америки, побувала в Коста Ріці та поділилася враженнями від цієї країни на власній сторінці в Instagram.

«Країна у центральній Америці, облюбована туристами і серферами. До речі, кілька таких компаній підкорювачів хвиль летіли зі мною у літаку з Лос-Анджелеса. Державна мова іспанська, і пересічні мешканці часто не розмовляють англійською. Населення близько 5-ти мільйонів. Країна поділена на чотири кліматичні зони: тобто, в одному кінці Коста Ріки можуть заливати дощі, а в іншому будуть сонце і спека», - написала вона, додавши, що дороги в країні є асфальтовані та ґрунтові, однак вони досить вузькі.

Разом із тим, Вітвіцьку неприємно вразили ціни, які тут вищі за азіатські чи за розцінки в інших країнах Центральної Америки. Це при тому, що якогось особливого комфорту для туристів це не передбачає.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

«Все класно і просто. Без витребеньок, але дорожче», - додала ведуча.

Вона розповіла, що прокат автомобіля в Коста Ріці в середньому обійдеться в тисячу доларів на тиждень, а більшість компаній чекатимуть «підстраховку» в розмірі трьох тисяч доларів про всяк випадок.

За оренду житла доведеться викласти ще 100-200 доларів, ближче до пляжу – дорожче.

У ресторані за обід із однієї страви та келиха вина просять приблизно 30 доларів.

При цьому не завжди є можливість розрахуватися карткою – місцевих більше цікавить готівка.

У країні досить високі податки, однак є ті, кому їх скасували – громадяни Китаю. Це повязано із тим, що китайці будують в країні мости.

«Тож, впевнена, незабаром сюди переїдуть багато жителів Піднебесної», - припускає українка.

На прогулянці місцевою річкою ведуча милувалася крокодилами, яких тут багато і які, не соромлячись, насолоджуються життям.

Також Знай повідомляв, що українська телеведуча Соломія Вітвіцька показала шанувальникам новий образ. Вона сфотографувалася на тлі золотистого листя дерев в бардовому пальто і яскравому платті з квітковим принтом.

Нещодавно Знай передавав, що українська ведуча Соломія Вітвіцька назвала місце в Україні, яке вразило її найбільше під час подорожей у карантинний період.

Нагадавши, Знай писав, що українська телеведуча Соломія Вітвіцька сфотографувалася у ванній кімнаті в махровому халаті. Вона розповіла, що готується до сну і збирається знімати макіяж. При цьому телеведуча не посоромилася викласти фото без ретуші і без прикрас.