У Києві сталася ДТП на мосту, в результаті якої автомобіль перекинувся і «ліг» на бік. Про це повідомляють у соцмережах.

За попередньою інформацією, автомобіль марки Dacia потрапив у ДТП пізно вночі в середу, 6 грудня. Все сталося на мосту Патона.

"Нічне ДТП з перекиданням на мосту Патона. Так багато питань і так мало відповідей«, - написали в співтоваристві» Київ Оперативний " в соціальній мережі Facebook.

У патрульній поліції столиці розповіли, що постраждалих в результаті аварії не було, а огляд водія показав, що той абсолютно тверезий.

Правоохоронці припускають, що причиною аварії могло стати те, що водій ненадовго відволікся від дороги. Вистачило кількох секунд, щоб автомобіль перекинувся і потрапив у ДТП.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

"Швидше за все, швидко їхав...», - припускають в коментарях до повідомлення українці.

"Довелося вночі з'їздити в аеропорт "Бориспіль". Скажу, тяжко їздити. Мокро, ніхрена не видно, все блищить. Хтось ледве їде, хтось летить", - діляться особистим досвідом столичні водії.

Нагадаємо, п'яний у мотлох киянин влетів у приватний будинок і "припаркувався" на ліжку: дикі кадри новорічного трешу

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Харкові фура розчавила таксі, страшно дивитися: понівечене тіло вирізали з купи металу

Також, "Знай.uа" писав, що у Чернівцях шумахер збив на смерть молоду маму, копи ховають очі: "Крик болю!"