Стало відомо про те, що в Києві висміяли новий «шедевр» благоустрою столиці. Цікаве рішення, яке потішило громадян.

Таким чином, повідомляється, що в Києві оновили одну із зупинок громадського транспорту, але, сподобалося таке рішення далеко не всім. Про це розповіли у спільноті «Борщагівка» у соціальній мережі Facebook.

Дивна зупинка в Києві, фото: Facebook
Дивна зупинка в Києві, фото: Facebook

На вулиці Зодчих, що у Святошинському районі, провели сумнівний благоустрій зупинного комплексу.

На фотографіях видно, що під час установки не врахували дуже важливу деталь.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Тепер доріжка, яка повинна була вести до зупинки, впирається прямо в МАф. Щоб дістатися до транспорту, потрібно тепер йти по бруду.

Знімки звідти почали поширювати по мережі. "Автобусна зупинка на вул. Зодчих. "Благоустрій " зупинки", - йдеться у підписі до фото.

Нагадаємо, в Івано-Франківську бабуся без ніг змушена переповзати через дорогу, щоб купити продукти.Чоловік повідомив, що їхав на автомобілі по вулиці Бандери і звернув увагу на стареньку, яка повзла по тротуару. Він вибіг з машини, щоб їй допомогти.

Також портал Знай.ua писав, що у Києві кур'єр Glovo епічно влетів у Lexus: "на всі зарплати" До Дня захисника перекрили частину вулиць.

Також портал Знай.ua писав, що у Шмигаля зібралися повертати обов'язковий техогляд: "тим часом у Харкові..." Міністр інфраструктури Владислав Криклій виступив з пропозицією відновити в Україні обов'язковий техогляд для транспорту.