У Києві, на Хрещатику, в новорічну ніч водій автомобіля служби таксі Uber протаранив автомобіль поліцейських. Про це повідомили у спільноті «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

"Прямо на Хрещатику водій таксі Uber вирішив своєрідно привітати поліцейських з Новим Роком", - написали автори повідомлення, опублікувавши відповідні фото.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

"Те полісмени хотіли проскочити, а уберист подумав, що у нього подвійний, тому хрін ви, хлопці, проскочите...", "Погано себе вели в минулому році, ось і подаруночок від Дідуся Мороза», «Шикарне привітання З Новим роком, запам'ятається надовго», - оцінили ситуацію кияни.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Як мило", "Від чистого серця!", "Це їм за все "хороше"", "Фантоми дати треба ж!", "Без подарунків не залишиться", "Я б сказала, особисто привітав", - додають коментатори.

"Про це мріють 80% водіїв», «Зате для оформлення довго чекати не потрібно», - сміються українці.

«А якого авто поліції в бочину отримало в крайній лівій смузі? Порушували?» ,- звернули увагу на обставини ДТП городяни.

Нагадаємо, раніше П'яний киянин розгромив 7 машин і схопився за серце: "Корпоратив вдався"

Як повідомляє портал «Знай.uа» На Хмельниччині п'яний іноземець влаштував смертельну ДТП, авто - на шматки: "навіть не подряпався"

Також «Знай.uа " писав, що У Харкові п'яний чоловік викрав Lexus скандальної блогерки і розбив його вщент: на горі-водієві ні подряпини