Алла Мазур, ведуча телеканалу «1+1», написала на своїй сторінці в соцмережі Facebook зворушливий пост, який адресовано всім українцям.

Вона зазначила, що цей рік був дуже непростим для всього світу. Люди були змушені передивитися свої життєві принципи та визначитися, що для них по-справжньому важливе.

«Міцного здоров’я усім, друзі! Це банальне колись побажання на порозі 21-го набуло особливого смислу і стало майже мантрою», - зазначила вона.

«Він справді нас змінив, і навчив цінувати прості речі - цей виснажливий 20-й. Що справжній кайф - коли дихаєш вільно, не через маску. Мандруєш - вільно: не боячись, що кордони раптом закриються. Гуляєш з дітьми - вільно, не озираючись, і в людних місцях також. Навчив турбуватись один про одного. І ти вже не кидаєшся обніматися при зустрічі з друзями, бо – бережеш їх», - додала Мазур.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Вона також нагадала, хто став справжніми героями цього непростого року - лікарі, медсестри, санітари.

«Він довів нам, цей фантастичний 20-й, як тісно пов'язані ми один з одним на планеті, і наскільки залежимо від совісті один одного», - зазначила ведуча.

Нагадаємо, грайлива Лідія Таран з вінком на голові змусила корів літати: "Мрії збуваються!"

Як повідомляв "Знай.ua", Лідія Таран ошелешила українців перед Новим роком: "Загубилася, не шукайте"

Знай.ua писав, Алла Мазур заговорила про "хотілки" сина і дала пораду батькам: "Не так боляче"