У Києві затримали дівчину, яка викрала автомобіль, щоб подивитися на ялинку. Про це розповіли в співтоваристві «Київ Оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як повідомляється, в ніч на 30 грудня власник автомобіля марки Skoda звернувся в поліцію повідомленням, що не виявив свого автомобіля на парковці біля супермаркету. Він також додав, що в автомобілі залишив ключі в замку запалювання і молоду знайому, з якою за день до події познайомився в Інтернеті.

Чоловік дзвонив дівчині, але вона не відповідала на дзвінки. Тоді він звернувся до правоохоронців.

Автомобіль досить швидко виявили і повернули власнику. Як з'ясувалося, машину викрала та сама молода особа, яка в ньому перебувала. При цьому дівчина перебувала під дією алкоголю, а прав на водіння автомобіля у неї не було.

Правоохоронцям вона повідомила, що нібито вирішила подивитися на ялинку. По дорозі вона підібрала свого друга.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Власник автомобіля не став писати заяву про викрадення і просто забрав авто. Відносно дівчини склали адмінпротоколи за п'яне водіння без прав.

"Так от хто премію Дарвіна взяв цього року",» ги, у водила жене, валізу з баблом ще б залишив«,» аби дружина не впізнала", - сміються кияни.

"Якщо він справжній чоловік, то він повинен одружитися з нею, подарувати цю машину, а тому товаришеві її, дозволити приходити в гості і іноді жити з ними», «тобто по суті це був угон, здійснений групою осіб, можливо за попередньою змовою, а господар відмовився писати заявку?",- дивуються інші.

"Залишити ключі в замку... вчора познайомився в Інтернеті!"- "Ти просто вже старий і нічого не пам'ятаєш. Це любов!", "Новорічне диво", - додають треті.

Нагадаємо, що у Києві оголосили план-Перехоплення через викрадення людини.

Як повідомляв портал Знай.uа, київські автокрадії вийшли на"новий рівень".

Також Знай.uа писав, що український ведучий позбувся авто посеред білого дня, довелося платити "викуп".