У Києві оформлення п'яного ДТП обернулося бійкою. Про це розповіли в співтоваристві «Київ Оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як повідомляється, все сталося на Оболоні, біля торгово-розважального центру «Метрополіс». Там водій в стані сильного алкогольного сп'яніння розбив сім автомобілів, після чого відмовився виходити з машини і спробував зімітувати Серцевий Напад.

При цьому на місці події перебував Антонов з dtp.kiev.ua. у нього під час стріму вибили з рук телефон.

Фото: ДТП Київ
Фото: ДТП Київ

Фото: ДТП Київ
Фото: ДТП Київ

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Фото: ДТП Київ
Фото: ДТП Київ

Фото: ДТП Київ
Фото: ДТП Київ

За словами автора повідомлення, той же Антонов затіяв бійку з прибулими на місце події поліцейськими. В цей час водій одного з розбитий авто завдав кілька ударів винуватцю ДТП.

Правоохоронці викликали на місце ДТП загін КОРД, після чого п'яного водія відвезли на експертизу в лікарню. Там він відмовився проходити тест на алкоголь.

"Громадяни, будьте обережні! В країні повним ходом корпоративи!", "Щось алконавти активізувалися під Новий рік«,» у як потрібно корпоратив святкувати", - сміються кияни.

«За відмову проходження на алкоголь потрібно інші заходи. Думаю, що відмова - це тільки адвокату на руку, щоб в суді порішати», «він, як і всі інші, відмовився проходити тест. Як за шапку в'язниця. Це як по всій країні крокує квартал 95", "За місцем ДТП треба було цього лося і добити. Немає тіла, немає діла!", "Підніміть податки, у людей багато вільних грошей, щоб себе так вести: корпаративи, по два Різдва, Новий рік, старий Новий Рік, п'янки, бійки...",- обурюються городяни.

Нагадаємо, що під Львовом потрійна ДТП обірвала життя українця

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Хмельниччині п'яний іноземець влаштував смертельну ДТП, авто - на шматки

Також, "Знай.uа" писав, що п'яний у мотлох киянин заснув за кермом і влетів у відбійник