Стало відомо про те, що в Бельгії Санта-Клаус приніс коронавірус в будинок престарілих. Вкрав Різдво у постояльців.

Таким чином, повідомляється, що чоловік, який був переодягнений в костюм Санта-Клауса прийшов в будинок престарілих. І ось, після його візиту коронавірусною інфекцією заразилося 157 осіб, з яких 121 постоялець будинку, і 36 співробітників.

Про це повідомила британська газета The Sun.

Як сказано в повідомленні, Санта Клаус навіть не підозрював про своє захворювання, і в результаті ось що вийшло. З усіх заражених 18 вже померли.

Санта Клаус, фото: 112.ua
Санта Клаус, фото: 112.ua

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Весь персонал запросив Санта Клауса для того, щоб підняти настрій жителям будинку, і на жаль, не вийшло.

Під час заходу не всі дотримувалися карантинних обмежень. Багато працівників і пацієнти були без масок, а актори порушували соціальну дистанцію.

Офіційно оне підтверджено, що зараження відбулося саме від Санти. Лабораторні тести зараз повинні показати, звідки саме взялася дана інфекція.

Провідний Вірусолог Бельгії висловився з цього приводу. Запросити Санту, на його думку - погана ідея, однак, він навряд чи міг заразити таку кількість людей. Це могло статися через погану вентиляцію приміщення.

Нагадавши, Степанов розповів про швидкість поширення коронавірусу в Україні.

Як повідомляв Знай.иа, втрата нюху при covid-19, Як відрізнити нову хворобу від ГРВІ.

Також Знай.иа писав, Степанов підписав документи на отримання вакцини від covid-19.