Світлана Лобода і Валерій Меладзе провели виступ в одному з київських ресторанів, не звертаючи уваги на встановлені карантинні обмеження.

Відповідними кадрами поділився український телеведучий Володимир Остапчук у своїх Insta-stories.

На опублікованих кадрах можна побачити, що Меладзе і Лобода запалювали публіку своїми хітами, причому зовсім забувши про встановлені в Україні протиепідеміологічні обмеження. Глядачі захоплено підтримували артистів, перебуваючи в приміщенні без масок і не дотримуючись соціальну дистанцію.

Концерт / скріншот
Концерт / скріншот

Російський виконавець Валерій Меладзе виконав одні зі своїх найпопулярніших хітів: "як ти красива"," сховаємо сльози від сторонніх"," Текіла любов"," Красиво"," Небеса " та інші.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Українська співачка, яка активно будує кар'єру на території РФ, Світлана Лобода також стала зіркою заходу. Виконавиця з'явилася на сцені в яскравій білій сукні, виконавши свою нову пісню, а також заспівавши варіацію на хіт Меладзе "Текіла любов".

Валерій Меладзе / скріншот
Валерій Меладзе / скріншот

Світлана Лобода / скріншот
Світлана Лобода / скріншот

Нагадаємо, що Пугачова з Галкіним запросила в гості Світлану Лободу та інших зіркових друзів.

Як повідомляв портал Знай.иа, київські водії нарядили своїх маляток в гірлянди і вишикувалися в авто.

Також Знай.иа писав, що поліцейські Києва оригінально привітали українців зі святом.