Стало відомо про те, що екс-президент України Петро Порошенко планує побудувати в Києві концерт-хол Roshen.

Таким чином, повідомляється, що в понеділок, 19 жовтня Петро Порошенко зібрав свою команду і простих українців заради того, щоб презентувати його новий проект під назвою концерт-хол Roshen.

Марина у своєму виступі згадала, як Вінстон Черчілль у найважчі часи для Британії знайшов певну національну ідею, яка...

Geplaatst door Петро Порошенко op Maandag 19 oktober 2020

За словами політика, це для того, щоб відродити культуру в Україні. Те, навколо чого сьогодні країни Європи відбудовують власну ідентичність.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Саме новий сучасний концертний зал має стати стовбуром відродження української культури. Там звучатимуть найкращі приклади світової класики, а на сцені виступатимуть легенди.

Петро Порошенко також упевнений, що це місце стане пам'яткою Києва. Допоможе виховати нове покоління українців, які будуть цінувати культури країни, і яким є різниця якою мовою розмовляти, яку музику слухати, і в якій країні жити.

Це буде зал світового масштабу, і Петро Порошенко в цьому переконаний.

Бюджет проекту-це десятки мільйонів доларів, повідомили його ініціатори.

За планами проекту," Концерт-хол Рошен " відкриє свої двері у вересні 2025 року. Проект концерт-холу буде представлений киянам навесні 2021 року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 12 жовтня Петра Порошенко, який хворів коронавірусом виписали з лікарні

Як повідомляв портал Знай.иа , Порошенко перебуває в лікарні з двостороннім запаленням легенів

Також Знай.иа писав, спливло скандальне інтерв'ю Порошенко