Вчителів змусять самостійно заклеїти статтю в підручнику хімії про те, що сода лікує рак
Про це повідомили в листі Інституту модернізації освіти, передає APnew.
Так, стало відомо, що скандальну статтю в підручнику хімії про те, що сода лікує рак, вчителі повинні заклеювати самостійно. В Інституті модернізації освіти вже зазначили, що підготували вклейки з іншим текстом. Замість того що сода лікує рак, учням розповідатимуть про йодовану сіль.

Українська школа, скріншот: YouTube
Українська школа, скріншот: YouTube

"Державна наукова установа" Інститут модернізації освіти" інформує про необхідність заміни тексту в підручнику "Хімія. 9 клас" (авт. Савчин М. М.) на сторінці 8 в рубриці "Цікаво знати. Видавництвом "Грамота" підготовлено вклейки з новим текстом ... Просимо донести дану інформацію до відома вчителів та організувати заклейки попереднього тексту для використання в освітньому процесі оновленої версії сторінки", - йдеться в листі.

Враховуючи те, що в середньому в класах навчається по 30-40 учнів, вчителям доведеться вирізати і вклеїти новий текст в близько сотні підручників.

Нагадаємо, раніше школярі натовпом звільнили і побили 10-річну дівчинку: "Сходили в туалет на неї"

Як повідомляє портал "Знай.uа" Вчителі кинули страждати від болю учня з переламаними ногами - " моя дитина плакала і кричала"

Також "Знай.uа" писав, що в українському садочку розгорівся скажений скандал, мережа не стримує люті: "вдарили дитину і накинулися на матір"

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще