У Київській області судитимуть чоловіків за підозрою в умисному вбивстві – вони поховали живцем свого приятеля.

Про подробиці події розповідає прес-служба Прокуратури Київської області.

Повідомляється, що інцидент стався ще 28 червня 2020 року на Вишгородському кладовищі. Троє підозрюваних і ще один їх приятель разом випивали в підсобному приміщенні кладовища. В ході торжества між приятелем з одним з чоловіків зав'язався конфлікт, який швидко переріс у бійку. Один з підозрюваних накинувся на нього з кулаками, після чого ще двоє підтримали і побили чоловіка до такого стану, коли він перестав подавати ознаки життя.

Далі чоловіки віднесли потерпілого до найближчих могил, серед яких викопали півметрове поглиблення. Вони помістили туди тіло приятеля і засипали грунтом.

Як пізніше показала експертиза, чоловік загинув не в результаті сильних вибоїв, а від механічної асфіксії в результаті попадання грунту в дихальні шляхи.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Наразі досудове слідство за вказаним провадженням завершено. Обвинувальний акт направлено до суду для розгляду по суті.

Нагадаємо, що у Києві п'яний чоловік посварився з дружиною і розгромив кілька припаркованих авто.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Києві поруч з рестораном прогримів сильний вибух. За попередньою інформацією, невідомий чоловік залишив пакет з невідомим предметом на сходинках входу в заклад, після чого, практично відразу прогримів вибух.

Також Знай.иа писав, що у Києві сталася бійка в тролейбусі-дійшло до поножовщини.