Жінку, яка кинула доньку на вулиці в Рівному притягнуть до кримінальної відповідальності. Про це розповіли на порталі Рівненської обласної прокуратури.

Повідомляється, що в ніч з 23 грудня в Рівному по вулиці Романа Шухевича мати залишила свою малолітню дочку на вулиці без нагляду. У прокуратурі підкреслили, що жінка раніше не займалася дитиною і багато разів була притягнута до адміністративної відповідальності за невиконання батьківських обов'язків.

У зв'язку з цим, 24 грудня, проти матері, яка залишила доньку одну посеред ночі, відкрили кримінальну справу. Жінці інкримінують злісне невиконання батьківських обов'язків.

[img desc="жінка залишила доньку на вулиці: Facebook Патрульна поліція Рівненської області"844245[/img]

"Попередньо встановили, що мати дитиною не займалася і раніше. Її притягували до адмінвідповідальності за розпивання спиртних напоїв у громадському місці, порушення карантинних вимог, непокору правоохоронцям тощо, в тому числі і за невиконання батьківських обов'язків" - розповіла в.о. прес-секретаря обласної прокуратури Ліна Корнелюк.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Наразі триває досудове розслідування щодо невиконання батьківських обов'язків жінкою. Згідно із законодавством, за це порушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п'яти років.

Нагадаємо, що під Тернополем горе-мати вигнала дитину на мороз посеред ночі

Як повідомляв портал "Знай.uа", горе-мати роками тримала дочку в квартирі зі сміттям і тарганами

Також, "Знай.uа" писав, що на Харківщині горе-мати пропила гроші на лікування доньки