У Києві два п'яних брата влаштували бійку біля кафе. Про це розповіли в співтоваристві «Київ Оперативний» в соціальній мережі Facebook.

"Два бухі брата-за основу взято. У кафе "Джермук" на проспекті Правди, 5, сиділа компашка. Все було б нічого, але практично всі набухалися. Спочатку почали лізти до іншої компанії, а потім щось між собою два брати не поділили. Вони почали битися всередині закладу, а потім вийшли на вулицю, де продовжили свій кулачний поєдинок», - пишуть автори повідомлення.

"Переміг-брат, програв - брат. Обох забрали в райвідділ», - додають вони.

"Це вони ще в "шинок" не ходили, там щовечора так, причому не по одному разу...", "Брат приліг відпочити, тому що сила в правді, а в ногах правди немає», «зазвичай, хто лізе до іншої компанії, відгрібають обидва, а тут навпаки - відгребли самі собі», - коментують ситуацію кияни.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"А я ромову бабку Їю з чаєм без цукру, кішка сопе поруч... Дивлюся на це і розумію, втрачаю щось я в цьому житті», «Каїн і Авель, яких ми заслужили...» ,- зазначають інші коментатори.

Нагадаємо, раніше Лукашенко жорстоко побив матір свого сина колі: "хочеш статевим органом заробити на білоруський трон"

Як повідомляє портал «Знай.иа», пандемія коронавірусу вже призвела до того, що люди кидаються один на одного у магазинах.

Також «Знай.иа " писав, що У Запоріжжі пенсіонерка з поламаними ребрами відмовилася писати заяву на психа, який побив її: "мій племінник"