У Києві неадекватний водій побив жінку на очах у її маленької дитини. Про це стало відомо з повідомлення на сторінці спільноти "Борщагівка" у Facebook.

Як повідомляється, все сталося на Гната Юри, 10 б. там жінка з трирічною дитиною йшла по вулиці, коли прямо перед нею на вузькому тротуарі вирішив припаркуватися неадекватний водій. Через його авто їй довелося виходити на жваву проїжджу частину.

Жінка обурилася і зробила зауваження нахабі, на що той відреагував криками, лайкою, а потім і зовсім вийшов з машини і накинувся на жінку з кулаками.

Перелякана дівчинка плакала і кричала, у неї почалася істерика.

Киянка звернула увагу на інцидент і вирішила заступитися за жертву хама, але і їй теж дісталося – неадекват завдав їй ударів в обличчя і по руках.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

"Встигла зробити кілька фото агресора і його авто. Вона просила перепаркувати автомобіль на протилежну сторону, щоб не перегороджувати прохід по тротуару іншим школярам біля входу в школу. На що цей "не чоловік" накинувся з агресією і нецензурною лайкою і на цю жінку. Коли вона вирішила зателефонувати чоловікові з проханням про допомогу, то агресор з погрозами завдав больового удару по руці, а потім вдарив по обличчю, завдавши ушкодження", - зазначають автори повідомлення.

Від переляку маленька дівчинка почала заїкатися. При цьому перехожі ніяк не реагували на дії чоловіка.

У коментарях кияни дивуються, чому жінки терпіли образливу поведінку і не викликали поліцію.

"Потрібно гасити на місці!", "Обходьте такі какашки стороною!", - рекомендують деякі коментатори.

Нагадаємо, раніше У Харкові нудьгуючого на канікулах школяра застукали на смертельно небезпечному занятті: "премія Дарвіна?"

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Дніпрі діти влаштували небезпечну розвагу посеред дороги: "лягай під машину - чи слабо?"

Також «Знай.uа " писав, що Харківські малолітки окупували дах багатоповерхівки, небезпечна розвага потрапила на камери - " куди дивляться батьки?"