Автомобілісти Києва вишикувалися в автоялинку. Про це розповіли в Telegram-каналі "Киев сейчас".

Повідомляється, що вночі, 25 грудня, київські автомобілісти нарядили свої транспортні засоби в гірлянди і вишикувалися а автоялинку на парковці Lavina. Після цього вони прокотилися вулицями міста сигналя і блимаючи.

Публікація Telegram-каналу "Киев сейчас"
Публікація Telegram-каналу "Киев сейчас"
Публікація Telegram-каналу

До публікації додали відео, на якому можна побачити, як проходив флешмоб у столиці.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Примітно, що цього року в новорічному флешмобі брали участь 530 київських автомобілістів. Ця кількість в два рази нижче ніж у Харкові.

Згідно з інформацією Telegram-каналу "Харьков сейчас", автомобілісти Харкова змогли зібрати 1065 транспортних засобів і склали з них автоялинку. Таким чином вони змогли встановити новий рекорд України.

"Одночасно в Харкові в одному місці зібралися 1065 автомобілів. Всі вони сяяли гірляндами, оленями, Дідами Морозами, у когось на даху стояла ялинка. І всі ці машини зібралися в одну красиву, велику автоялинку."- зазначено в публікації.

Публікація Telegram-каналу "Харьков сейчас""
Публікація Telegram-каналу "Харьков сейчас""
Публікація Telegram-каналу

До публікації додали кілька відео, на яких можна розглянути кілька найцікавіших автомобілів, а також автоялинку з висоти пташиного польоту.

Нагадаємо, що Львів засяяв перед Різдвом, річки глінтвейну і всюди любов

Як повідомляв портал "Знай.uа", на католицьке Різдво МВС підняло всі сили на захист віруючих

Також, "Знай.uа" писав, що військовий з Тернополя нарядив ялинку в Африці та розвеселив українців