Головна ялинка України, традиційно встановлена в Києві на Софійській площі, увійшла до переліку найкрасивіших різдвяних дерев Європи. Відповідний рейтинг, як і щороку, склала туристична організація European Best Destinations.

На думку авторів рейтингу, Київська зелена красуня гідна місця в десятці кращих європейських ялинок 2020 року.

На першому місці опинилася ялинка з Вільнюса, в Литві. На другому місці - різдвяне дерево зі Страсбурга у Франції, на третьому – ялинка в Празі, Чехія. Українську ялинку, яку цього року наряджали зі скандалом, помістили на сьоме місце рейтингу.

Відзначимо, що головна ялинка України в цьому році відзначилася відразу в декількох скандалах – спочатку українців обурила ідея з капелюхом на верхівці замість традиційної Віфліємської зірки, а потім неприємно вразила схожість з московським святковим деревом зразка минулого року.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадавши, українці ризикують застрягти на заробітках на Різдво: "Два роки не бачили маму".

Як повідомляв портал Знай.ua прогноз на зиму 2020-2021 в Україні: синоптик попередив про -24 морози і снігопади.