Поліцейські Києва оригінально привітали українців зі святом. Про це розповіли на сторінці Національної поліції України у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що Київський поліцейський оркестр виконав відому різдвяну композицію "Щедрик", яку написав український композитор Микола Дмитрович Леонтович.

Правоохоронці опублікували відео, на якому можна побачити, що поліцейські не тільки заспівали, але і всім орекестром повністю зіграли дану композицію.

У підписі до відео поліцейські привітали українців з Різдвом та побажала гарних новорічних свят.

"Поліція Києва вітає з наступаючими різдвяними та новорічними святами! "Щедрик" у виконанні Київського поліцейського оркестру " - зазначено в публікації.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Публікація Національної поліції України: Facebook
Публікація Національної поліції України: Facebook
Публікація Національної поліції України: Facebook

Варто відзначити, що Різдвяна пісня "Щедрик" була повністю написана українським композитором Миколою Дмитровичем Леонтовичем. Ця композиція на стільки вдало передає дух Різдва, що стала популярною у всьому світі. В англомовному варіанті вона відома під назвою "Carol of the Bells".

Нагадавши, Різдво у Львові 100 років тому: чому раділи Галичани у складі Польщі

Як повідомляв портал "Знай.uа", мер Клічук привітав чернівчан з католицьким Різдвом: "Заново усвідомили цінність"

Також, "Знай.uа" писав, католицьке Різдво 2020: найкращі привітання у віршах зі святом