У Києві винуватець аварії втік одразу з двох ДТП. Про це розповіли в співтоваристві «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, перша аварія трапилася на Повітрофлотському проспекті, на ділянці дороги, що в напрямку Солом‘янської площі. У попутному напрямку рухалися два автомобілі - Peugeot та Renault.

В цей час на дорозі з‘являється «неадекватний водій ЗАЗ, який спочатку б‘є у задню частину автомобіль Peugeot, а потім ще й в іншого – Renault».

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Спричинивши аварію, водій втік з місця події й через 500 метрів від Солом‘янській площі «лупашить ще два автомобілі - Audi та Mercedes».

Лише дивом внаслідок аварій ніхто не постраждав. Сам же неадекватний водій вистрибнув з автомобіля та кинувся бігти по Солом‘янській вулиці.

Наразі правоохоронці з‘ясували прикмети порушника та розшукують його.

«Мабуть, для водія краще (і безпечніше) буде, якщо першими його знайдуть правоохоронці, а не водії, машини яких він потрощив», - зазначають автори повідомлення.

«Краще аби його знайшли зі скрученою шиєю!», «Яке прикре самогубство!», «Погуляв на всі свої нирки, може навіть трохи печінки...», «Скотину на Таврії розірвати на шмаття. Ну і покидьок. Я їхав поряд по Повітрофлотському проспекті, він мене просто дивом не задів. Я вважаю, йому за таку заподіяну шкоду людям відповісти прийдеться», - коментують кияни.

Нагадаємо, раніше У Чернівецькій області вантажівка переїхала перехожого-пішла в магазин і загинула

Як повідомляє портал «Знай.uа» Під Києвом божевільний шумахер зніс на трасі двох пішоходів- " успішний пан їде!"

Також «Знай.uа " писав, що У Львові звір на Ford збив дитину і дав по газах-залишив стікати кров'ю на узбіччі