Стало відомо про те, що в Києві зняли Mercedes, у якого можуть змінюватися номери на ходу.

Таким чином, повідомляється, що в Києві зняли заряджений седан Mercedes-Benz S63 AMG. Він оснащений спеціальною рамкою-перевертишем, яка здатна змінювати номери прямо на ходу.

Ролик з цим автомобілем був опублікований на сторінці Київ Оперативний в соціальній мережі Facebook.

В описі до відеоролика написано, що спеціальна рамка перевертиш здатна міняти номери прямо з салону автомобіля, відбувається це всього за кілька секунд.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Коштує така функція досить дорого-приблизно 250 доларів, і поки що, це не так сильно поширено на українських дорогах.

Головна функція рамки-перевертиша в тому, що можна приховати свої номери від контролю швидкості. При цьому, використовувати їх можна легально, якщо у машини є два номери - індивідуальний і державний.

Зазначимо, що за приховування номера або використання Держзнаку від іншого транспортного засобу в Україні передбачено штраф у розмірі 170 грн. Водночас штраф за перевищення швидкості становить від 255 до 510 грн.

Нагадаємо, раніше У Києві помітили елітний позашляховик на російських номерах - " Янукович повернувся?"

Як повідомляє портал "Знай" У Києві засікли Елітний спорткар McLaren за ціною тисяч мінімалок-такий не купити, навіть якщо продаси нирку

Також "Знай" писав, що У Харкові помітили шикарний McLaren 570S за п'ять мільйонів: "Казино відкривати приїхав?"