Стало відомо про те, що мер Києва Віталій Кличко планує ініціювати збільшення доплат столичним медикам до п'яти тисяч гривень.

Таким чином, повідомляється, що мер міста виступив з ініціативою, щоб починаючи з січня наступного року, і бюджету Києва лікарі додатково отримували близько п'яти тисяч гривень, медсестри - 4 тисячі, а молодший персонал 2 тисячі додатково.

Це рішення повинні будуть розглянути під час позачергової сесії Київської ради, яка відбудеться вже завтра, 22 грудня.

Віталій Кличко, скріншот відео
Віталій Кличко, скріншот відео
Віталій Кличко планує виплатити медикам додаткові кошти, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Дані зміни про посилення соціального захисту медиків внесуть до програми»Здоров'я киян". Якщо це буде прийнято, то починаючи з наступного року, близько 30 тисяч медичних працівників міста отримають ці виплати.

При цьому, раніше стало відомо про те, що в Київському міському бюджеті утворилася діра в кілька мільярдів гривень. Таку інформацію озвучив під час свого щоденного брифінгу мер столиці Віталій Кличко.

За його словами, бюджет міста цього року недоотримав п'ять мільярдів гривень, з яких три мільярди-через недоотримання податку на доходи фізичних осіб.за словами столичного градоначальника, причиною цього стала пандемія коронавірусу.

Нагадавши, нардепи вщент рознесли поданий Кабміном Проект бюджету на 2021 рік, сотні мільйонів на "відосики" і дачі.

Як повідомляв Знай, українцям пообіцяли "Круте піке" через позбавлення субсидій, не допоможе навіть зростання мінімалки.

Також Знай писав, що львів'яни масово закуповують нові машини, кінець епохи бідності.