Віталій Кличко вручив квартири учасникам АТО. Про це мер Києва розповів на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

4 грудня Віталій Кличко видав ордери на квартири для 24 киян, які захищали Україну в АТО. Також планується видати житло ще 17 захисникам України. Всього для цього підготовлена 41 квартира в будинках, які вже знаходяться в експлуатації.

Мер Києва підкреслив, що з 2015 року Департамент будівництва та житлового забезпечення придбав 375 квартир для учасників бойових дій.

"Місто, наскільки може, підтримує захисників і матеріально. Так, щорічну одноразову матеріальну допомогу в розмірі 5 тисяч гривень отримали 29 667 учасників АТО. Столиця виділила на це 148,4 мільйона гривень."- написав Віталій Кличко.

Віталій Кличко вручив квартири учасникам АТО: Facebook
Віталій Кличко вручив квартири учасникам АТО: Facebook
Віталій Кличко вручив квартири учасникам АТО: Facebook

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Також Кличко додав, що 624 члени сімей загиблих учасників АТО вже отримали матеріальну допомогу в розмірі 25 тисяч гривень на загальну суму понад 15,6 мільйона гривень. Крім того щомісячну допомогу у розмірі 3 тисячі гривень для неповнолітніх дітей, пасинків та пасербиць отримали 162 особи. Загальна сума виплат становить 7,7 мільйонів гривень.

"Крім того, учасники АТО та члени їх сімей отримують матеріальну допомогу з нагоди видатних дат: Дня Героїв Небесної Сотні, Дня пам'яті та примирення, Дня Незалежності України, Дня захисника України."- додав Віталій Кличко.

Публікація Віталія Кличка: Facebook
Публікація Віталія Кличка: Facebook
Публікація Віталія Кличка: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Садовий присягнув львів'янам і пообіцяв те, чого не зробив за чотири каденції

Як повідомляв портал "Знай.uа", до Марцінківа навідалися розлючені Франківчани

Також, "Знай.uа" писав, що мер Чернівців Клічук "зав'язав" з алкоголем