Стало відомо про те, що в одній з лікарень Києва нарядили ялинку. Вона претендує на звання найоригінальнішої в цьому році.

Таким чином, повідомляється, що новорічна ялинка в одній з лікарень столиці виглядає так, ніби прийшла помститися за всіх. Який рік-така й ялинка.

Прикрашена вона ялинковими кульками, але, на цьому фантазія не закінчується. Її вирішили нарядити в костюм лікаря.

Маска, халат, рукавички, шапочка - все за нормами від ВООЗ. Виглядає дуже навіть цікаво

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Стоїть ялинка в "антикоронавірусному стилі" в лікарні на вулиці Тичини, що в Дніпровському районі міста. З верхівкою вирішили експеримент не проводити, адже, як показує практика, це може погано закінчитися - там традиційна зірка.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в Києві на Софіївській площі у суботу, 19 грудня, нарешті запалилася святковими вогнями головна ялинка країни-2021.

Цього року було вирішено не проводити концерти, фестивалі та фуд-корти, щоб уникнути поширення коронавірусної інфекції Covid-19. Однак залишати киян без свята теж не можна.

Раніше повідомлялося, що в центрі Хмельницького запалили новорічну ялинку і відкрили Різдвяний ярмарок. Відвідати урочисте відкриття міг кожен бажаючий городянин, проте цього року міська влада була змушена відмовитися від бурхливих святкувань.

Нагадаємо, в Ужгороді на Театральній площі встановили новорічну ялинку. Пухнаста красуня росла біля приватного будинку на вулиці Іллі Бродлаковича.

Також Знай.иа писав, що до новорічних свят у Києві з'явиться головна ялинка міста - вона буде встановлена біля арки Дружби Народів.