Поліція Чернігівської області затримала літнього чоловіка, який вкрав елітний автомобіль Lexus, залишивши натомість старенький велосипед "Лелека".

Про подробиці події розповідає прес-служба поліції Чернігівської області в Facebook.

Повідомляється, що інцидент стався ввечері в четвер, 17 грудня, біля Крехівської сільської ради. Власник автомобіля Lexsus залишив ключі в замку запалювання і відлучився на кілька хвилин в адміністративну будівлю, а коли повернувся, то побачив на місці своєї машини старий велосипед "Лелека".

Велосипед / фото: ГУНП
Велосипед / фото: ГУНП

Інформація про викрадення відразу ж була передана в поліцію і патрульні, які стежать за прилеглими районами, вирушили на пошуки. На встановлення місцезнаходження викраденого авто пішло не більше години. Наздогнати і заблокувати автомобіль вдалося в селі Рожани Броварського району Київської області.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Однак, коли патрульні побачили, хто викрав автомобіль, були шоковані-зловмисником виявився 80-річний житель Крехаєва. Він розповів, що, коли проїжджав повз сільраду і побачив Lexsus, вирішив його викрасти.

Дідуся затримали в порядку статті 208 КПК України. На даний момент триває розслідування згідно частини 2 статті 289 КК України (Незаконне заволодіння транспортним засобом). Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від 5 до 8 років.

Викрадач / фото: ГУНП
Викрадач / фото: ГУНП

Нагадаємо, що у Києві оголосили план-Перехоплення через викрадення людини.

Як повідомляв портал Знай.иа, київські автокрадії вийшли на"новий рівень".

Також Знай.иа писав, що український ведучий позбувся авто посеред білого дня, довелося платити "викуп".