Під Києвом правоохоронці затримали хлопця, який промишляв викраденням автомобілів. Про це повідомили у поліції Київської області.

За інформацією правоохоронців, 15-річний хлопчик діяв у Макарівському районі. На рахунку викрадача – щонайменше чотири подібних випадки, зокрема викрадення мотоцикла та вантажівки.

Цього разу неповнолітній порушник вирішив поцупити автомобіль «ВАЗ 21011» - власник машини повідомив про її зникнення вранці, хоча ввечері залишав транспортний засіб біля свого двору.

Правоохоронці швидко відшукали викрадача. Виявилося, що підліток із подругою вирішив покататися і проник в авто через незачинені дверцята. Хлопець спробував завести авто, але в ньому був розряджений акумулятор.

Тоді хлопчина зняв акумулятор з іншого авто, попросивши подругу послідкувати, щоб ніхто їх не впіймав на гарячому.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як пояснив малолітній викрадач поліцейським, своїм вчинком він хотів вразити дівчину.

Покатавшись, підлітки покинули автомобіль у кущах.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Наразі хлопця затримали, суд відправив його під варту. Причетність дівчини до злочину ще встановлюється.

«А щось з угонами іномарок не так оперативно працюють. А тут прямо подія! Серійний викрадач, 15 років», - пишуть у коментарях українці.

Нагадаємо, у Харкові дружина радника голови Сумської облдержадміністрації влаштувала п'яну ДТП. Дівчина за кермом Audi A3 врізалася в припарковану Honda і перекинулася.

Як повідомляв портал Знай.uа, на автодорозі "Львів-Ужгород" сталася жахлива ДТП: водій не впорався з керуванням і протаранив двох комунальників, які ремонтували дорогу. Один з працівників загинув, другий отримав травми, його госпіталізували.

Також портал Знай.uа писав, що під Києвом соратниця Зеленського збила дитину на шаленій швидкості, цинізм зашкалює: "Я тебе бл**ь, с**а урою".