У Києві у вантажівки, яка перевозила меблі, відірвався кузов. Про це розповіли в співтоваристві «Київ Оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як повідомляється, неприємний інцидент стався на вулиці Шухевича. Там вантажний автомобіль рухався від ТРЦ "Скаймол" у напрямку Троєщини. Водій не помітив висіли над дорогою тролейбусні дроти, і зачепився за них.

В результаті інциденту у Вантажівки відірвало кузов. Всі меблі, які в ньому перевозили, висипалися на дорогу під колеса інших машин. Крім того, через подію довелося зупинити рух усіх тролейбусів.

На щастя, в результаті дорожньо-транспортної пригоди постраждалих немає.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"На Шухевича (від ТРЦ Скаймол у бік Троєщини) сталася ДТП за участю вантажівки, яка обірвала тролейбусні лінії. Рух тролейбусів в обох напрямках тимчасово призупинено", - написали в співтоваристві.

"Скажу одне, що дроти обірвало, і потрапило між кабіною і будкою", "Напевно, машина потрапила в ДТП через обірвані дроти", "Як? Він же низький. Це треба було стовп завалити", - дивуються кияни.

Нагадавши, на Львівщині збожеволіла маршрутка пірнула в озеро і розполохала всіх жаб

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві п'яна автоледі на Lexus влетіла в Citroen, постраждала дитина: "святкувала день народження"

Також, "Знай.uа" писав, в Ужгороді вантажівка "Укрпошти" в'їхала в легковик, листів не чекайте: "Вам посилка!"