У Києві невідомі чоловіки спробували вкрасти хлопця, проте зловмисникам завадила пильна жінка, яка звернулася в поліцію.

Детальніше про це розповідає пресслужба патрульної поліції Києва в Facebook.

Повідомляється, що інцидент стався в п'ятницю, 18 грудня. На гарячу лінію "102" звернулася жінка, повідомивши, що на її очах викрали людину. Вона розповіла, що кілька невідомих чоловіків побили хлопця, наділи йому на голову мішок і заштовхали в автомобіль KIA. Зловмисники зникли в невідомому напрямку.

На щастя, жінка запам'ятала номери автомобіля і прикмети викрадачів, які відразу ж передала в поліцію. Через кілька хвилин патрульні помітили транспортний засіб згідно з орієнтуванням. Автомобіль зупинили на Голосіївському проспекті.

Викрадач / фото: поліція Києва
Викрадач / фото: поліція Києва

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

У машині знаходилося п'ятеро осіб. Правоохоронці затримали ймовірних викрадачів. Потерпілий, який також знаходився в салоні, розповів, що його викрали і хотіли відвезти в ліс.

В ході поверхневого огляду автомобіля патрульні виявили під сидінням і в сумці водія 2 предмети, схожих на зброю. На місце події була викликана слідчо-оперативна група Дарницького відділення поліції, яка з'ясує всі обставини і дасть кваліфікацію діям затриманих.

Викрадачі, докази / фото: поліція Києва
Викрадачі, докази / фото: поліція Києва

Нагадаємо, що у Київській області знущалися над родиною бізнесмена. У хід йшли всі методи тортур.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Києві всього за добу обікрали близько ста людей.

Також Знай.иа писав, що у Києві прямо на Хрещатику сталася серйозна бійка, причини якої поки що залишаються невідомими.