У Києві активіст впіймав на крадіжці чергових злодюжок і змусив їх на камеру зізнатися у злочині. Про це написали у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

«Схоже, що крадії знову заполонили Київ. Активісту Максу Ярошу на очі попалися особи, які бандою здійснювали крадіжки. Жорстко та без цензури. Підтримуєте дії автора відео?», - запитують адміністратори спільноти у киян.

«Де поліція? Ці потім скажуть, що дали неправдиві свідчення під загрозою життю», «Він їх катував, включаючи жінок і дітей, залякав їх, і вони себе обмовили», - припускають коментатори.

«Знов сімейка Лакатошів», - зазначають інші.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

«Ця вся вистава настільки ж ефективна, як погавкати на собаку у відповідь», «Шкода дитини, вона то ще не знає, з ким росте і чому її вчать», «У сенсі, знову, вони і не звалювали, за їх кількістю, ми вже давно не Київ, ми Берегове і мер у нас Локатош», «Ну нарешті, адекватна реакція. Єдине, все ж такі добрі справи краще анонімно робити, заради уникнення можливих проблем з тими, хто за наші податки повинні теоретично боротися з крадіжками і злодіями», - наголошують містяни.

Знайшлися і противники таких методів боротьби із крадіжками.

«Негайно припиніть утиски етнічних меншин!», - вимагають вони.

Раніше повідомляли, довірливі українці масово потрапляють на нову схему карткових шахраїв.

Як повідомляв Знай.ua, у Києві схопили банду нахабних злодійок: одна відволікає, друга грабує.

Знай.uа писав, у Львові двоє ув'язнених зважилися на втечу з колонії-дві роби, гавкіт собак і колючий дріт.