Локдаун у Києві, обіцяний урядом з 8 по 24 січня 2021 року, не вплине на роботу громадського транспорту. Таку обіцянку озвучив мер Києва Віталій Кличко виданню «Радіо Свобода».

За словами градоначальника, карантинні обмеження майже ніяк не позначаться на функціонуванні транспорту міста.

"Метрополітен, за рішенням уряду, під час локдауну буде працювати в штатному режимі», - повідомив він. Також Кличко зазначив, що весь громадський транспорт у Києві проходить ретельну дезінфекцію, а кількість автобусів і тролейбусів значно збільшили для уникнення скупчень пасажирів.

Люди в метро, фото Україна24
Люди в метро, фото Україна24

Основні обмеження в транспорті столиці стосуватимуться кількості пасажирів в салоні-це правило буде діяти як для муніципального транспорту, так і для маршрутних таксі.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Мер додав, що епідеміологи встановили – майже третина всіх випадків зараження коронавірусом припадає на громадський транспорт.

Раніше повідомляли, нові правила дорожнього руху: киянам впаяють більше штрафів.

Як повідомляв Знай.uа, в Україні переглянули ПДР: що змінилося для водіїв, пасажирів і пішоходів.

Знай.uа писав, в Україні будуть "виловлювати" євробляхерів: можуть заарештувати майно.