У мерії Києва відзвітували про ремонт туалетів. Про це розповіли у виданні "STATUS QUO".

Заступник голови КМДА Петро Пантелєєв повідомив, що за останні чотири роки в Києві було встановлено 10 автоматизованих туалетів і відремонтовано 21 громадський туалет.

При цьому, правоохоронці надали допомогу в поверненні з оренди 6 туалетів.

У планах влади Києва на 2021 рік ремонт ще 5 міських вбиралень.

Віталій Кличко, фото: STATUS QUO
Віталій Кличко, фото: STATUS QUO
Віталій Кличко, фото: STATUS QUO

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Варто відзначити, що 15 грудня на Шулявському мосту в Києві впали три опори освітлення, що викликало обурення жителів міста. Мер столиці Віталій Кличко, на совій страїнці в соцсекті Facebook, розповів, хто відповідатиме за даний інцидент.

Перш за все Кличко висловив невдоволення ситуацією, що склалася. Він підкреслив, що за інцидент повинен відповідати генеральний підрядник, адже він давав гарантію на 50 років.

Після цього мер Києва зазначив, що на мосту вже проведено демонтаж шести опор і додав, то всі відновлювальні роботи генпідрядник буде виконувати за власний рахунок. Також "Дирекція будівництва шляхо-транспортних споруд", як замовник робіт звернеться до суду щодо відшкодування генпідрядником збитків киянам, чиї автомобілі постраждали від опор, що впали.

"Підкреслю: за якість робіт на об'єкті відповідає генпідрядник. Висновки щодо якості робіт і безпеки експлуатації об'єкта надає компанія з технічного нагляду – як незалежна організація. Прокуратура столиці порушила кримінальну справу за статтею "Порушення правил, що стосуються безпечного використання промислової продукції або безпечної експлуатації будівель і споруд" " - написав Віталій Кличко.

Публікація Віталія Кличка: Facebook
Публікація Віталія Кличка: Facebook
Публікація Віталія Кличка: Facebook

Нагадаємо, що на Буковині жінки показали комунальникам, як будувати дороги

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Дніпрі кран втратив рівновагу і впав на бетономішалку

Також, "Знай.uа" писав, що з кранів львів'ян тече" фанта " замість води, комунальники Садового ховають очі