У Києві похвалилися надзвичайно великим бюджетом. Про це стало відомо з повідомлення виконуючого обов’язки першого заступника голови Київської міської держадміністрації Валентина Мондриївського.

За його словами, лише за шість років бюджет столиці зріс із 18 мільярдів гривень до майже 60-ти мільярдів гривень.

Згідно з його повідомленням, 14 грудня депутатами Київради було прийняти до розгляду проект бюджету на наступний рік.

Тепер чиновники мають 10 днів для того, щоб ознайомитися із документом і внести до нього пропозиції.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

Мондриївський зазначив, що «завдяки злагодженій роботі команди Кличка», з 2014 року Київ розплатився із усіма боргами, а бюджет міста за шість років виріс із 18 мільярдів до майже 60 мільярдів гривень.

«Позняки 4 чекають свою школу, згідно ДПТ завдяки якому нас так щільно забудували», «Де зимова техніка і реагенти? Чому ніхто не прибирає майже тиждень?», «Провулок Платонівський - забудови Непопа допомогли наповнити бюджет за рахунок знищення історичної школи і дитячого садочку?», - пишуть під повідомленням кияни.

Нагадаємо, нардепи вщент рознесли поданий Кабміном Проект бюджету на 2021 рік, сотні мільйонів на "відосики" і дачі.

Як повідомляв Знай. ua, українцям пообіцяли "Круте піке" через позбавлення субсидій, не допоможе навіть зростання мінімалки.

Також Знай. ua писав, що львів'яни масово закуповують нові машини, кінець епохи бідності.