У Києві незабаром можуть піднятися тарифи на перевезення пасажирів. Про це розповіли в Асоціації перевізників Києва та Київської області, передає «Обозреватель».

Як повідомляється, вартість проїзду в маршрутках може піднятися з 8-10 до 15 гривень. За словами голови Асоціації Ігоря Моїсеєнка, це може статися найближчим часом, і залежати буде від безлічі факторів.

Найвірогіднішим часом подорожчання називають закінчення локдауну в січні наступного року.

"Зараз чекаємо обмежень, які будуть в січні, і вже тільки в лютому про це питання можна буде предметно говорити... якщо ми підемо на такий крок, то це буде залежати від довжини і складності маршруту. Але не більше 15 гривень", - пообіцяли перевізники.

Вперше про необхідність подорожчання заговорили навесні 2020 року, під час дії жорстких карантинних заходів. Це стало початком збиткового періоду для маршруток і поставило під питання існування багатьох маршрутів.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше повідомляли, нові правила дорожнього руху: киянам впаяють більше штрафів.

Як повідомляв Знай.uа, в Україні переглянули ПДР: що змінилося для водіїв, пасажирів і пішоходів.

Знай.uа писав, в Україні будуть "виловлювати" євробляхерів: можуть заарештувати майно.