Стало відомо про те, що мер Києва і замовник будівництва Шулявського мосту звернулися в поліцію. Знову втомився?

Таким чином, повідомляється, що голова КМДА написав заяву в поліцію. Все через падіння трьох стовпів освітлення на Шулявському мосту. Про це Віталій Кличко розповів на своїх сторінках у соціальних мережах.

Мер Києва пише, що спочатку в поліцію звернувся замовник будівництва-комунальне підприємство» Дирекція будівництва дорожньо-транспортних споруд міста Київ", а потім і сам міський голова.

Станом на сьогоднішній день експерти намагаються встановити причину падіння стовпів, а також перевіряють вцілілі.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Головна відповідальність зараз лежить на генеральному підряднику, який і гарантував якість своєї роботи.

Співробітники правоохоронних органів повинні оперативно встановити причину інциденту для того, щоб винні понесли заслужене покарання.

Нагадаємо, що в Києві на багатостраждальному Шулявському шляхопроводі впали одночасно аж три стовпи освітлення. Відповідне відео з реєстратора автомобіля опублікували на сторінці спільноти «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

Нагадаємо, раніше Кияни втрачають мільйони гривень у заторах: "з кожним роком все гірше"

Як повідомляє портал Знай Кличко збрехав щодо старту ремонту мосту Патона, - блогер

Також Знай писав, що Кияни пішли напором на Кличка за покривання забудовників і комунальний хаос: "це вже не Майдан буде, а війна!"