У Києві на Шулявському шляхопроводі через проспект Перемоги на проїжджу частину впали стовпи.

Про це повідомила Inga Mezerya на своїй сторінці у Фейсбуці. Дівчина дивом не опинилася під конструкцією, яка звалилася.

"Привід ввечері випити шампанське. Могло впасти на мене. Тільки уважність і хороші гальма врятували",- написала дівчина.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"День народження другий", " Увага і правильна швидкість! Фух....", "Їхала там 30 хвилин тому", " Нехай Господь і надалі оберігає", " Слава Богу все обійшлося і що з реакцією все в порядку", " Страшно по місту пересуватися з такими ремонтами", " Він вже. Теж втомився?", " Стовп втомився", " апец ! Немає слів ! Слава богу що без жертв! Ти в сорочці народилася!", " ну, З Днем народження!", " Ви нову редакцію ПДР не читають, еть новий знак обмеження швидкості — «стовп-СИГНАЛ»", " Від чого ж вони всі впали? З денем ненародження вас", " Це ж нещодавно відремонтований міст... Добре, що все обійшлося дзеркалом і відмінною реакцією водія", " Багато шампанського!!", " Спочатку міст втомився, тепер ліхтарі стомилися, напевно гроші не всі розпиляли", - коментували шоковані кияни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кияни втрачають мільйони гривень у заторах: "з кожним роком все гірше"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Кличко збрехав щодо старту ремонту мосту Патона, - блогер

Також «Знай.иа " писав, що Кияни пішли напором на Кличка за покривання забудовників і комунальний хаос: "це вже не Майдан буде, а війна!"