Сьогодні, 15 грудня в Києві тисячі ФОПів вийшли відстоювати свої права. На жаль, не обійшлося без сутичок між протестувальниками і поліцією. Попередньо, є постраждалі.

Про це передає APnews.

Вранці підприємці вийшли на мітинг під Верховну Раду. Після мітингувальники вирушили на Майдан Незалежності, де хотіли встановити намети. За словами учасників акції, поліція спробувала забрати намети. Через це між підприємцями і силовиками відбулися сутички.

Під час сутичок поліція застосувала спецзасоби. Пізніше ФОПам вдалося відтіснити правоохоронців. Попередньо постраждали 2 протестувальників і 1 співробітник поліції.

В результаті протестів постраждали 2 протестувальників і один працівник поліції. Загальна кількість постраждалих з'ясовується.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

На даний момент організатори акції продовжують закликати владу не чинити опір мирному протесту.

Близько двох тижнів тому була схожа ситуація. ФОПи, які заблокували Грушевського, вирушили в офіс президента України через Хрещатик.

З самого ранку вони заблокували Верховну Раду, і прийшли на Хрещатик. Для цього приїхали підприємці з усієї України.

Приводом для невдоволення стала тотальна фіскалізація, а також обов'язкове використання касових апаратів. Але, після цього влада відтермінувала використання апаратів ще на деякий час.

Нагадаємо, акція "SaveФОП “організована “Союзом захисту підприємців". Власники малого та середнього бізнесу вимагають від Верховної Ради спростити для них процедуру оподаткування, а також скасувати обов'язкове використання касових апаратів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві під Радою мітингують ФОПи, розлючені українці накинулися на копів- " втомилися терпіти!"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Кияни звинуватили Пальчевського в афері з виборами: "Поверни гроші!"

Також «Знай.иа " писав, що У центрі Києва мітингувальники влаштували "похорон корупції" Чернишова і чиновників Дабі