У Києві неадекват напав на журналиствку в прямому ефірі і відразу отримав по заслугах. Про це стало відомо з репортажу каналу "Kyiv Live".

Журналістка каналу "Kyiv Live" вела репортаж біля метро "Видубичі". Вона намагалася з'ясувати, чи посипали продавці магазинів прилеглу територію піском.

Читайте Знай в Google News!

На місці репортажу журналістка підкреслила, що комунальні служби попереджали власників кіосків про те, що їм потрібно посипати піском або сіллю територію В радіусі 10 метрів від місця їх розташування.

Журналістка зазначила, що біля кіосків велика ділянка не посипаного льоду, який місцями розтанув і перетворився на калюжі. Крім того навколо повно сміття і порожніх пляшок.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Після цього знімальна група вирішила запитати у працівників кіосків про те, посипали вони лід сіллю або піском. В один момент до них підбіг чоловік, який почав штовхати журналістку і оператора. Потім він підслизнувся на льоду і впав у калюжу.

Неадекват напав на журналістку, кадр з репортажу Kyiv Live: YouTube
Неадекват напав на журналістку, кадр з репортажу Kyiv Live: YouTube
Неадекват напав на журналістку, кадр з репортажу Kyiv Live: YouTube

"Ось ми власне бачимо, як це працює. Лід не посипали піском і сіллю і ось людина, яка намагалася зараз напасти в прямому ефірі, сама же впала на своїх помилках. Це знаєте, тка карма в прямому ефірі" - прокоментувала журналістка.

Однак на цьому чоловік не зупинився, він наздогнав журналістку і вдарив її по обличчю. Дівчина підкреслила, що швидше за все у неї залишиться синець після цього нападу. Редакція каналу викликала поліцію на місце події.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що професійна боксерка побила свого чоловіка до смерті

Як повідомляв портал "Знай.uа", небезпечна банда тероризує пенсіонерів

Також, "Знай.uа" писав, що двоє львів'ян місяцями знущалися над беззахисними людьми