У Києві стався зухвалий напад на народного депутата України Олександра Юрченка, якого побили зловмисники.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що народний обранець постраждав від рук невідомих осіб у Голосіївському районі сьогодні, 9 грудня. Саме там двоє зловмисників стали чіплятися до народного депутата України. Про це пише UAZMI.

Олександр Юрченко - фото зі сторінки нардепа на Фейсбук
Олександр Юрченко - фото зі сторінки нардепа на Фейсбук

Інформоване джерело повідомило журналістам, що постраждалим є народний депутат Олександр Юрченко. Спочатку невідомі, які підійшли до парламентаря почали ображати його, а потім і взагалі завдали кілька ударів.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Поліція, фото: Національна поліція
Поліція, фото: Національна поліція

"Двоє невідомих підійшли до парламентарія, почали чіплятися і ображати його, а потім завдали кілька ударів. Після цього вони зникли на автомобілі Volkswagen", - розповіли джерела журналістам.

Як зазначається зловмисники зникли в невідомому напрямку на автомобілі Volkswagen. Співрозмовник додав, що в місті оголошено план-перехоплення для їх затримання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, молодий українець змінив навчання за партою на службу в ЗСУ: "Справжня школа ближче до ворога". Відразу після випуску з будівельного училища Іван поповнив лави українського війська, адже змінити парту на армію хлопець хотів давно.

Як повідомляв портал "Знай.ua", СБУ схилила голови через загиблих на Донбасі побратимів: кращі снайпери віддфали життя за Україну. 1 грудня виповнився рік з дня загибелі двох героїв України

Також "Знай.ua" писав, росіяни знову спробували привласнити український борщ: "Сало також стане нашим". Українці висловили свій гнів з цього приводу