Стало відомо про те, що на Виноградарі комунальники залишили після ремонту глибоку яму з водою, і поїхали.

Таким чином, повідомляється, що на Виноградарі, співробітники комунальних служб залишили розритий котлован на місці прориву труби.

В результаті, яма повністю виявилася залита водою, як повідомили в соціальній мережі місцеві жителі.

У Києві комунальники залишили після ремонту глибоку яму з водою, фото: соціальні мережі
У Києві комунальники залишили після ремонту глибоку яму з водою, фото: соціальні мережі

Біля житлових будинків за адресою проспект Свободи, 30, б, тепер невеликий Каньйон, який заважає нормальному життю городян.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Небайдужі звернулися відразу до Київтеплоенерго, і там відповіли, що дану проблему вирішать вже сьогодні, 14 грудня.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що з Оболонського району в Києві перестали вивозити сміття. Місцеві жителі змушені милуватися заповненими баками.

Таким чином, повідомляється, що місця, куди жителі Оболоні викидають пакети з відходами, перетворилися на справжнє звалище. Фотофакти розмістив користувач мережі в пабліку»Оболонський район м.Києва".

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Тернопільській області еко-активісти зафіксували самоуправство і свинство співробітників лісгоспа. у Збаразькому районі в лісі було виявлено місце, де лісгосп пиляв дерева і розчищав сухі гілки, а потім залишив після себе звалище.

Також Знай писав, що закарпатці, на жаль, і надалі викидають і залишають сміття аби де, незважаючи на сміттєву проблему в краї.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі полігон для твердих відходів душить місцевих жителів.